Reparatii masini de spalat - Bucuresti si Ilfov la datorie

Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov

Contactati-ne cu incredere la numarul 0762.135.072

Beko Elektronik A.Ș. a fost fondat de Vehbi Ko ç , fondatorul Koc Holding , (care , de asemenea fondat Arçelik A.Ș , societatea - mamă a Beko, în 1955), și Leon Be jerano în Istanbul , Turcia , 1967.

Manuale ale masinilor de spalat Beko

În 2004, Beko Elektronik a achiziționat compania germană de produse electronice Grundig, iar până în ianuarie 2005, Beko și marca electronică turcească Vestel, marca electronică turcă, au reprezentat mai mult de jumătate din toate televizoarele fabricate în Europa.

În aprilie 2008, divizia electronică a lui Beko a fost redenumită Grundig Elektronik A.Ș. La Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a Arçelik A.Ș. la data de 29 iunie 2009, sa decis fuziunea Arçelik A.Ș. cu filiala companiei, Grundig Elektronik A.Ș. (administrată direct de Arçelik A.Ș. de Koç Holding) prin preluarea integrală a tuturor activelor și pasivelor Grundig.

Sponsorizari acordate

Beko a fost sponsorul oficial al ligilor de baschet din Turcia și Lituania , precum și din Cupa Mondială de Baschet în FIBA ​​2014 din Spania. [8] Beko este un partener premium al echipei spaniole de fotbal FC Barcelona [7] din 2014, iar echipa de fotbal a Turciei Beșiktaș JK , [9] clubul de fotbal turc FCTTU [10] și a fost unul dintre cei mai mari agenți de publicitate din Premierul englez Liga din 2008, [11] și un sponsor oficial al Cupei FA .

Reparatii masini de spalat