Reparatii masini de spalat - Bucuresti si Ilfov la datorie

Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov

Contactati-ne cu incredere la numarul 0762.135.072

Arctic si reparatii masini de spalat

Arctic este o companie romaneasca cu un istoric fabulos, aceasta fiind infintata in anul 1968 in Romania

Arctic este o companie producătoare de electrocasnice din România, înființată în 1968 la Găești. Compania a fost privatizată în anul 1997 când pachetul majoritar de acțiuni a fost preluat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare si Groupe Societe Generale. Tot atunci o parte din acțiuni au fost listate la Bursa de Valori București

Manuale ale masinilor de spalat Arctic

În anul 2002, compania a fost cumpărată de grupul Arçelik (Turcia), care produce și distribuie la nivel mondial electrocasnice mari și mici, componente și aparatură electronică. În 2010, 80% din producție a fost direcționată către 59 de țări din Europa, Africa și Asia. Capacitatea de producție a fabricii a crescut de la 400.000 de unități în 2001 la 1,4 milioane de unități în 2010 și 2,5 milioane de unități în 2013. Arctic este lider pe piața de produse electrocasnice din România, cu o cotă de piață de 35%.

În 2013, compania a investit 24 de milioane de euro într-o nouă linie de producție la Găești, județul Dâmbovița. În prezent (2015), peste 85% din producția de aici este pentru export.

Istoria companiei

Arctic a fost înființată în anul 1968 cu scopul de a produce electrocasnice pentru piața locală, iar începând cu 1972, întreprinderea a început să exporte. De-a lungul anilor, Arctic a devenit o marcă reprezentativă pentru frigidere în România. Arctic este privatizată și listată la Bursa de Valori București din 1997, BERD și Group Societe Generale devenind acționari majoritari ca urmare a investiției de 30 de milioane USD.

Holding

Reparatii masini de spalat va repara orce masina de spalat rufe

Începând cu anul 2002, Arctic face parte din Arçelik Group, important jucător din industria aparatelor electrocasnice din Turcia devenind una dintre cele 14 unități distincte de producție și una dintre cele 10 mărci ale grupului. Arçelik este parte a Grupului Koç, A.Ș., conglomerat industrial din Turcia care activează în 4 industrii principale: energie, industria auto, produse electrocasnice și servicii financiare. Compania cu sediul în Nakkaștepe, Istanbul este condusă de familia Koç. Arçelik a investit în Arctic peste 110 milioane euro în dezvoltarea afacerii, pentru modernizarea și creșterea liniilor de producție. În 2013, Arctic a deschis o nouă linie de producție și a extins capacitatea de producție cu 25% în cadrul fabricii din Găești, cu o investiție de 21,9 milioane de euro.

Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat