Reparatii masini de spalat
Reparatii masini de spalat - Despre

Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov

Contactati-ne cu incredere la numarul 0762.135.072

Programul nostru de lucru este foarte larg acesta fiind:

Luni-Sambata: 09:00 → 18:00

Duminica: Inchis (Se poate suna pentru programari)

Reparatii masini de spalat Bucuresti - Rapid, eficient si de incredere.

Un service de masini de spalat cu autoritate

Detinem cea mai puternica echipa din Bucuresti, avand profesionisti in toate sectoarele!

Despre

Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat executa lucrari la toate masinile de spalat ( Exemple de marcii: Arctic, Ardo, Beko, Bosch, Candy, Siemens, Whirlpool, Zanussi, Samsunt, Electrolux, Gorenje, Haier, Indesit, Ariston )

Suntm o echipa tanara care se descurca in toate situatiile atunci cand vine vorba de reparat masini de spalat. Suntem devotati in fata clientului si avem experienta mare cu clienti.

Cum am devenit cea mai buna solutie de service reparatii masini de spalat

Am reparat o multime de masini de spalat in timpul activitati noastre. Fiind uimiti de clientii nostri care au manifestat bucurie atunci cand am terminat reparatia. Noi chiar oferim clientilor nostri seriozitate si servicii garantate de calitate.

Ca sa fim sinceri, acesta a fost motorul ce ne-a tinut in fata. Ne-am motivat sa continuam pe aceeasi linie devenind profesionisti in domeniul masinilor de spalat. Noi am pus bazele celui mai cautat service masini de spalat specializat.

Ne-am achizitionat scule si aparatura de ultima generatie, pentru a ne ajuta sa ne respectam clienti, ne-am facut treaba bine de fiecare data. Iar acest lucru poate sa o confirme clientii nostri.

Specialisti in reparatii masini de spalat

Service masini de spalat Bucuresti. Am oferit serviciile noastre multor clienti (majoritatea au auzit de noi de la vecini sau prieteni acestora). Am lucrat in zone precum Militari, 13 Septembrie, Berceni, Balta Alba, Baneasa, Colentina, Cotroceni, Crangasi.

In toate zonele si cartierele prin care am lucrat am lasat in urma o masina de spalat perfect functionala. Dar si un client satisfacut pe deplin de serviciile oferite. Detinand un intreg arsenal de scule si aparatura specifica testarii pe loc a defectiunilor si fiind la curent cu toate noutatile din domeniu, echipa noastra se mandreste cu tehnicieni priceputi in sesizarea imediata a problemelor prezentate de masina de spalat.

Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat

Ei bine, am decis sa fim o firma serioasa: punctuali, muncitori, eficienti, perseverenti, sociabili, deschisi fata de clienti si profesionisti. Ne prezentam, diagnosticam, constatam cauzele problemelor si ne apucam de reparat. Sa repari o masina de spalat poate suna simplu dar, este o activitate extrem de greoaie ce necesita multa pricepere si iscusinta.

Cand vine vorba de reparatii masini de spalat Bucuresti, ar trebui sa stiti ca exista numeroase service-uri ce se ocupa cu astfel de lucruri, dar cate dintre aceste ateliere va trateaza cu respectul cuvenit si va ofera detaliile complete despre datele problemei si cate va indruma spre decizia corecta ?

Echipa noastra detine un atelier complet echipat pentru a raspunde tuturor problemelor. Suntem un service masini de spalat autorizat ultra-modern ce se evidentiaza prin eficienta si perspicacitatea dovedite in reparatiile masinilor de spalat.

Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov

In atelierul nostru exista spatiu pentru piesele originale, deoarece acestea trebuiesc intretinute si tinute in conditii optime. Fie ca este cureaua de transmisie, de amortizoare, balamale, capace, curele, fulii, sine, filtre de scame etc.

Reparatii masini de spalat